Condolence تعزية

It is with great sorrow we announce the passing away of HH Sheikh Khalifa Bin Zayed Al Nahyan, President of the United Arab Emirates.

AJYAL International School, MBZ extends its sincere condolences to HH Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum Vice President and Prime Minister of the United Arab Emirates (UAE) president of Dubai, HH Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, Crown Prince of Abu Dhabi and Deputy Supreme Commander of the UAE Armed Forces, Al Nahyan family, crown princes, and people of the UAE, all the Arab and Islamic Nations, and to all our parents/guardians. May Allah bestow upon the late Sheikh Khalifa His mercy. May Allah rest his soul in heaven.

All flags in the school will fly at half-mast starting today for 40 days.

“إنّا لله و إنّا إليه راجعون”

“يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيَةً مَرْضِيَّةً فَادْخُلِي فِي عِبَادِي وَادْخُلِي جَنَّتِي”

صدق الله العظيم

.إيماناً بقضاء الله و قدره، ننعى إليكم وفاة المغفور له صاحب السمو الشيخ خليفة بن زايد آل نهيان ، رئيس الدولة